Volg Sick of smoking

Wil jij ook dat de tabaksverkoop aan kinderen stopt? Ben jij ook voor een Rookvrije Generatie? Dus geen tabaksverkoop meer als je geboren bent vanaf 2017?

Wist je dat we er samen voor kunnen zorgen dat we de tabaksindustrie een halt toeroepen?  Dat we voorkomen dat nieuwe kinderen en jongeren verslaafd raken aan sigaretten. Jonge mensen mogen niet ten prooi vallen aan de slinkse marketingstrategieën van Tabaksindustrie. Door het vastleggen van de Rookvrije Generatie in een wet wordt verkoop verboden en we creëren een generatie waarvan niemand meer rookt. Maak ook kenbaar dat jij warm loopt voor een Rookvrije Generatie vastgelegd in een wet.  Hoe meer volgers, hoe groter ons bereik.

 

“ Als iedereen meeloopt, hebben we morgen een optocht”

– Wanda de Kanter


Hoe help je mee? Heel simpel.
Door ons te volgen (en onze boodschap te delen) op social media en maak daarmee kenbaar dat je je schaart achter Wanda en Pauline. 

Maar nog belangrijker door je in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.  Zodra we binnenkort in actie komen brengen we je meteen op de hoogte via een nieuwsbrief.

In actie
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een petitie om kenbaar te maken dat de Rookvrije Generatie in een wet moet worden vastlegt. De lobby van de tabaksindustrie is dusdanig sterk, dat we de Rookvrije Generatie verankerd willen zien in de wet. Juist omdat we willen voorkomen dat de goede voornemens ten onder gaan onder de grote druk van tabaksindustrie. We weten dat het maatschappelijk draagvlak voor een Rookvrije Generatie steeds meer toeneemt.

In de tussentijd blijven we met feiten duidelijk maken welke bewezen maatregelen genomen moeten worden (prijs omhoog, verkooppunten omlaag) op weg naar 2035.  Tot het moment dat we een vuist kunnen maken, willen we als community groeien en werken we hard naar het moment toe dat je in actie kunt komen!


Dus klik op onderstaande social media buttons, volg ons en deel onze berichten!

Laat ook jouw stem gelden #sickofsmoking

Schrijf me in voor de nieuwsbrief

laat ook jouw stem horen op social media! #sickofsmoking