Dit zegt de media

De tabakslobby is zo krachtig: die moet aangepakt worden. 18.01.2017

De tabakslobby is zo krachtig: die moet aangepakt worden.

Limore Noach, directeur Fight Cancer: het jongerenlabel van KWF, bestrijdt kanker door mensen bewust te maken van een gezonde leefstijl. De stichting steunt Sick of Smoking.

Lees meer >>
Het is bizar verslavend.  Ik vind dat sigaretten onder de harddrugs wet moeten. 07.09.2016

Het is bizar verslavend. Ik vind dat sigaretten onder de harddrugs wet moeten.

Strijder Marcel Verhoef (50): Ze hebben een pin in mijn been geslagen van mijn bekken tot mijn knie. Dat is een goede oplossing want dan kan ik tenminste weer lopen, zitten en liggen. Het grote bot in mijn been is helemaal weggegeten door de uitzaaiingen van mijn longkanker.

Lees meer >>
My back was wide open. They installed a whole frame in there. 27.07.2016

My back was wide open. They installed a whole frame in there.

Warrior Vincent Bloothoofd (45) started smoking in high school. He was 14. A pack of Barclay cost 3.65 guilders. “A very healthy cigarette, people said.” Smoking was bad, he knew that, but lung cancer was something for old me. Nearly 30 years later, Vincent is recovering from lung cancer and major and particularly complex surgery.

Lees meer >>

LAAD MEER BERICHTEN